Monday
Tuesday
Wednesday
Thursday
Friday
Saturday
Sunday
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Current Date
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04

Storie Suksesi

Studentja E Juridikut, Florijana Beka, Fiton çmimin E Oratorisë “Best Speaker”

Studentja Florijana Beka nga Fakulteti Juridik i Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë është fituese e çmimit të oratorisë “Best Speaker” në kuadër të garës mbarëkombëtare “University Law Competition 2022” të…Më shumë..

Besart Mustafa

Besart Mustafa - ka përfunduar studimet e nivelit Bachelor në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini” - Fakulteti Juridik në periudhën 2016-2020. Me të përfunduar studimet Bachelor ai ka përfunduar edhe…Më shumë..

Nderim Osmani

Nderim Osmani- ka përfunduar studimet e nivelit Bachelor në Universitetin e  Mitrovicës “Isa Boletini” Fakulteti Ekonomik – Drejtimi: Menaxhment dhe Informatikë gjate periudhes 2016-2019. Njohuritë që ka marrë dhe aftësitë…Më shumë..

Fitore Ismaili

FITORE ISMAILI – e diplomuar nё Fakultetin e Edukimit, Programi Fillor nё Universitetin “Isa Boletini” Mitrovicё, gjatё studimeve ishte bursiste e Universitetit tё Mitrovicёs. Menjёherё pas dilomimit filloi punёn vullnetare…Më shumë..

Arena Hyseni

Arena Hyseni - e diplomuar ne nivelin Bachelor ne Universitetin e Mitrovices ‘’Isa Boletini’’ perkatesisht ne Fakultetin e Edukimit, Programi Fillor. Studimet i filloi ne vitin 2017 dhe e përfundoi…Më shumë..

Tre Studentë Të UIBM Vazhdojnë Studimet Në Poloni

Tre studentë të Fakultetit Ekonomik (FE) në Universitetin “Isa Boletini” në Mitrovicë (UIBM): Ariona Rushiti, Arlinda Sherifi dhe Rrezon Haziri, po vazhdojnë studimet për një semestër në “West Pomeranian University…Më shumë..

Studentja Diellza Preteni Përfaqësoi UIBM Në “Global Conference On The Human Right To Quality Education”

Diellza Preteni, studente e Fakultetit të Edukimit në Universitetin “Isa Boletini” në Mitrovicë (UIBM) ka marrë pjesë në konferencën “Global Conference on the Human Right to Quality Education” që është…Më shumë..

Kaltrinë Uka

Kaltrinë Uka ka përfunduar studimet e nivelit Bachelor në Fakultetin e Edukimit të Universitetit Publik të Mitrovicës “Isa Boletini”, përgjatë periudhës kohore 2016-2020. Kaltrina është zhvilluar profesionalisht në UIBM ku…Më shumë..

Bleona Musliu, Fiton Vendin E Dytë Në Një Garë Për Studentët E Juridikut Në Nivel Vendi

Bleona Musliu, studente e vitit të katërt në Fakultetin Juridik në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB),  ka fituar vendin e dytë me hulumtimin e saj për “Përparësitë dhe mangësitë…Më shumë..

Gentiana Krasniqi

Gentiana Krasniqi ishte studente në Fakultetin Juridik në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini”. Gjatë studimeve ajo ishte një studente e dalluar dhe vullnetare në shumë aktivitete studentore të realizuara gjatë asaj…Më shumë..

Qëndresa Tahiri

Qëndresa Tahiri - Mësimdhënëse e ciklit të ulët dhe Studente në nivelin Master drejtimi Pedagogji Qëndresa ishte pjesë e gjeneratës 2015 - 2019 në Fakultetin e Edukimit në UMIB. Ishte…Më shumë..

Blend Broqi

Blend Broqi - studimet Bachelor i përfundoi në Universitetin e Mitrovicës “ Isa Boletini” përkatësisht në drejtimin Inxhinieri dhe Teknologji Ushqimore. Që në fillim mund të vërehej entuziazmi dhe përkushtimi…Më shumë..

Fillojeta Sadiku

Fillojeta Sadiku ka përfunduar studimet e nivelit Bachelor në Fakultetin Ekonomik, Programi Banka, Financa dhe Kontabilitet në Universitetin Publik të Mitrovicës “Isa Boletini”. Ajo ka ndarë përvojën e saj rreth…Më shumë..

Ish-studentja E UMIB-it Lobon Për Liberalizmin E Vizave Për Kosovën

Ish-studentja e Fakultetit Juridik në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini”(UMIB), Albulena Uka, e cila më pas ka kryer studimet në nivelin master në Universitetin e Gentit në Belgjikë, ka zhvilluar…Më shumë..

Shpresa Musa

Përfundoi studimet bachelor në Fakultetin e Teknologjisë Ushqimore në Universitetin e Mitroivicës “Isa Boletini” (UMIB). Gjatë kohës se studimeve, veçohej me sukses të lartë dhe me angazhim të vazhdueshëm, bursiste…Më shumë..

Severgjane Meniqi

Severgjane Meniqi - e diplomuar në Universitetin e Mitrovicës "Isa Boletini" në Fakultetin e Edukimit; Programi Parashkollor. Tani e punësuar në qendrën e edukimit të fëmijëve: “EduKid’sLand" në Mitrovicë. Ajo…Më shumë..

Nazan Smakiqi

Nazan Smakiqi - e diplomuar në Universitetin e Mitrovicës "Isa Boletini" përkatësisht Fakulteti i Edukimit; Programi Parashkollor. Tani e punësuar në kopshtin: "Genius Land" në Prishtinë. Përvec kësaj, Nazani ka…Më shumë..

Gonxhe Kajtazi

Studimet Bachelor i ka filluar në vitin 2015 në Universitetin e Mitrovicës "Isa Boletini", Fakulteti i Teknologjisë Ushqimore. Gjatë  studimeve Bachelor ka marrë pjesë në shumë trajnime dhe praktika të…Më shumë..

Ridvan Kastrati

Ridvan Kastrati – ishte student në Univeristetin e Mitrovicës " Isa Boletini" përkatësisht në Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike dhe Kompjuterike; Programi Makineri Industriale. Gjatë studimeve ishte një student i dalluar…Më shumë..

Orion Nimani

Orion Nimani- ka përfunduar studimet e nivelit Bachelor në Universitetin e  Mitrovicës "Isa Boletini" Fakulteti Ekonomik - Drejtimi: Menaxhment dhe Informatikë. Orioni, njohuritë që ka marrë dhe aftësitë që ka…Më shumë..

Galeria

Galeria

Newsletter

Newsletter

Video

Video

Broshura

Broshura

MediaPress

MediaPress

6

Fakultete

150

Staf akademik

55

Administrata

Multidisciplinary International Conference on Geosciences- "GEOSCIENCES AND SUSTAINABLE DEVELOPMENT"
13-14 October 2022, Mitrovicë, Kosova

X