Njoftim

  • 25/12/2018

Njoftohen studentët e Fakultetit Juridik - UMIB dhe të gjitha njësive tjera akademike, duke përfshirë edhe tërë stafin akademik, se nën organizimin e Dekanatit të Fakultetit Juridik, me datën: 26.12.2018, në ora 11.00, në sallën e amfiteatrit nr. 2 do…

Lexo më shumë