Llogoja E Rrjetit

Agjencia Universitare e Frankofonisë në Shqipëri organizon tre sesione prezantimi për thirrjet për projekte të vitit 2021 

Agjencia Universitare e Frankofonisë në Shqipëri organizon tre sesione prezantimi per thirrjet per projekte te vitit 2021. Kemi kënaqur t’ju ftojmë të merrni pjesë në prezantimet tona dhe të diskutojme sebashku!  Prezantimi do te behet ne gjuhen shqipe i shoqeruar me paraqitje PPT ne gjuhen frenge.  Zgjidhni ditën dhe datën që ju përshtatet më shumë dhe klikoni në linkun ZOOM qe vijon me poshte, për tu lidhur me takimin online!  Pjesëmarrja në këto prezantime është e hapur për të gjithë të interesuarit.

Programi i prezantimit

Prezantimi i thirrjeve të mëposhtme :

 • Mbeshtetje per perfeksionim ne formimin e mesuesve te gjuhes frenge
  Linku i thirrjes: http://bit.ly/2NN6DZb
 • Bursa kerkimore doktorale dhe postdoktorale « Eugen Ionescu »
  Linku i thirrjes: http://bit.ly/360wuTI
 • Mbeshtetje per strukturat kerkimore dhe novatore te Evropes Qendrore dhe Lindore
  Linku i thirrjes : http://bit.ly/2YvYpH5
 • Mobilitete te stazhit profesional nderkombetar
  Linku i thirrjes : http://bit.ly/2Y0xMcS
 • Stazhe per perkthyer nga gjuha shqipe ne gjuhen frenge, ne distance, ne partneritet me radion RFI Roumanie
  Linku i thirrjes :  http://bit.ly/2MzUGWtLinku per takimet :
 1. E hene 08 shkurt 2021, ora 11 : 00Linku : Zoom
  https://us04web.zoom.us/j/75024076254?pwd=azBjakpMZURBb0QwOEo3cklKZC9EUT09ID e mbledhjes : 750 2407 6254
  Kodi : kD7rLd