IMGC

Agjenda e “Konferencës për Gjeoshkencë”

 

Më 10 tetor fillon “Konferenca Ndërkombëtare e Gjeoshkencës”, në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini”. Në këtë konferencë dyditore, pritet të marrin pjesë studiues dhe shkencëtarë nga shumë vende evropiane dhe nga rajoni. Konferenca fillon të enjten (10 tetor 2019), prej orës 10:00.

 

 

Këtu mund ta gjeni agjendën e Konferencës!