Aktiviteti i IPK-së në Universitetin Isa Boletini

Bashkangjitur gjeni ftesën dhe agjendën e Inspektoratit Policor të Kosovës për studentët e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini”.

Kliko këtu