Misioni

Më shumë

Vizioni

Më shumë

Bordi

Më shumë

Anëtarësimi

Më shumë
LAJME
Mundësi Punësimi Për Studentët E UIBM-së

Mundësi punësimi për studentët e UIBM-së

 Digicube is an ambitious and experienced IT & digital marketing agency striving to support business growth, by…

Më shumë
Trajnim Pёr Zhvillimin E Shkathtёsive Tё ICT-së

Trajnim pёr Zhvillimin e Shkathtёsive tё ICT-së

Projekti “Mbёshtetja e BE-së pёr Konkurrueshmёrinё e Sektorit Kosovar tё ICT”, financuar nga zyrja e BE-së dhe…

Më shumë

APLIKO

Bëhu pjesë e asociacionit ALUMNI

APLIKO

Galeria