Misioni

Më shumë

Vizioni

Më shumë

Bordi

Më shumë

Anëtarësimi

Më shumë
LAJME
Studentët E Ekonomikut Tregojnë Performancë Të Lartë Gjatës Punës Praktike

Studentët e Ekonomikut tregojnë performancë të lartë gjatës punës praktike

Studentët e Fakultetit Ekonomik të Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), që janë angazhuar në…

Më shumë
Aktivitetet E Parlamentit Studentor Gjatë Muajit Nëntor

Aktivitetet e Parlamentit Studentor gjatë muajit nëntor

Me rastin e festave të nëntorit PARLAMENTI STUDENTOR me datë 25 dhe 26 nëntor organizon…

Më shumë

APLIKO

Bëhu pjesë e asociacionit ALUMNI

APLIKO

Galeria