Misioni

Më shumë

Vizioni

Më shumë

Bordi

Më shumë

Anëtarësimi

Më shumë
LAJME

James Madison University offers a scholarship to a citizen of Kosovo

The Madison Vision Graduate Assistantship for the Advancement of Kosovo will provide financial support to…

Më shumë
Mundësi Mobiliteti Për Studentët E UMIB-it

Mundësi mobiliteti për studentët e UMIB-it

Riga Technical University ka paraqitur një kërkesë të re dhe për këtë arsye ka marrë…

Më shumë

APLIKO

Bëhu pjesë e asociacionit ALUMNI

APLIKO

Galeria