Birn

BIRN ogranizon trajnim për studentët e UMIB-it

Më datën 21 Nëntor duke filluar nga ora 12:00, Balkan Investigative Reporting Network, do të mbajë trajnim për studentët e UMIB-it me temën “Luftimi i lajmeve të rreme duke zhvilluar mendimin kritik tek të rinjtë gjatë leximit të materialeve në rrjetet sociale dhe mediat tradicionale“.

Trajnimi do të mbahet në sallën 402, kati IV.

Për më shumë detaje, bashkangjitur gjeni agjendën.