Bursa të ofruara përmes Stipendium Hungaricum

Në kuadër të bashkëpunimit me Qeverinë Hungareze për arsim të lartë dhe shkencë, dhe bashkëpunimit me ambasadën e Hungarisë në Kosovë, në emër të Departamentit të arsimit të lartë dhe shkencës kemi kënaqësinë të ndajmë me ju konkursin e hapur për bursa të ofruara përmes Stipendium Hungaricum.

Ju lutem gjeni në attach dokumentet e konkursit.

Bursa Bachelor & Master

Bursa PhD

Bursa për studentë Kosovar