Dita informuese e programit Erasmus+

  • 23/10/2019

Zyra Erasmus+ në Kosovë ju fton të merrni pjesë në Ditën Informuese të programit Erasmus+ për Institucionet e Arsimit të Lartë, e cila do të mbahet më 28 Tetor 2019, në Bibliotekën Kombëtare “Pjetër Bogdani” Amfiteatri i madh, Prishtinë, duke filluar nga ora 11:00 për Stafin Akademik/IAL-të, si dhe…

Lexo më shumë

Shpallje për punë praktike

  • 09/07/2019

IADK ёshtё duke zbatuar projektin “Trajnimi profesional dhe mundësitë për gjenerimin e të ardhurave në bujqësi për gratë dhe të rinjtë që jetojnë në zonat rurale të Kosovës “, periudha e zbatimit të projektit korrik 2019 dhjetor 2020 i përkrahur…

Lexo më shumë
error

Follow us :)