Njoftim

  • 29/06/2020

Provimet: Histori e arsimit kombëtar dhe Histori kombëtare për programin fillor, mbahen me datën 22.07.2020 ora 13:00 salla 306. Provimet: Histori e arsimit kombëtar dhe Histori kombëtare për programin parashkollor, mbahen me datën 22.07.2020 ora 14:00 salla 306.

Lexo më shumë