ENAI Newsletter

ENAI newsletter

  • 14/10/2019

Bashkangjitur gjeni linkun për të arriturat e fundit të Rrjetit Europian për Integritet Akademik, ENAI. Kjo letter mund të shkarkohet në pdf ose në linkun: https://mailchi.mp/3f2a2bcf0915/enai-october2019?e=c8e9e455b5

Lexo më shumë
Agjenda E “Konferencës Për Gjeoshkencë”

Agjenda e “Konferencës për Gjeoshkencë”

  • 09/10/2019

Më 10 tetor fillon “Konferenca Ndërkombëtare e Gjeoshkencës”, në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini”. Në këtë konferencë dyditore, pritet të marrin pjesë studiues dhe shkencëtarë nga shumë vende evropiane dhe nga rajoni. Konferenca fillon të enjten (10 tetor 2019), prej…

Lexo më shumë
error

Follow us :)