Shërbimi Gjeologjik I Evropës Promovon “Konferencën Ndërkombëtare Të Gjeoshkencave” Që Mbahet Në Universitetin “Isa Boletini”

Shërbimi Gjeologjik i Evropës promovon “Konferencën Ndërkombëtare të Gjeoshkencave” që mbahet në Universitetin “Isa Boletini”

  • 03/10/2019

  “Konferenca Ndërkombëtare Multidiciplinare në Gjeoshkencë”, që organizohet nga Fakulteti i Gjeoshkencave në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), Komisioni i Pavarur për Miniera dhe Minerale, Ministria e Zhvillimit Ekonomik dhe Shërbimi Gjeologjik i Kosovës, është vendosur  edhe në listën…

Lexo më shumë
Thirrje Për Pjesëmarrje Në Konferencën Ndërdisiplinore Ndërkombëtare   “Institucionet Sociale Në Shoqërinë Bashkëkohore”

Thirrje për pjesëmarrje në Konferencën Ndërdisiplinore Ndërkombëtare “Institucionet sociale në shoqërinë bashkëkohore”

  • 05/09/2019

“Institucionet sociale në shoqërinë bashkëkohore” [Bashkëveprimi ndërmjet arsimit, familjes, besimit fetar, politikës dhe ekonomisë]   Afati i dërgimit të abstrakteve: 30 shtator 2019; 24.00 GMTAfati i aplikimit për Sesione të Veçanta: 15 shtator 2019; 24.00 GMT http://www.isa-sociology.org/en/conferences/calls-for-papershttps://www.sociology.al/en/conferences/call-papers;https://www.uamd.edu.al/…/thirrje-per-pjesemarrje-instituc…/and on Twitter:https://twitter.com/isa_sociology/status/1125313229733945344 Organizatorë:Universiteti…

Lexo më shumë
Ka Nisur Konferenca Ndërdisiplinore Ndërkombëtare “Vazhdimësia Historike Dhe Ndryshimi: Ballkani Në Kontekst Evropian Dhe Global”

Ka nisur Konferenca Ndërdisiplinore Ndërkombëtare “Vazhdimësia historike dhe ndryshimi: Ballkani në kontekst evropian dhe global”

  • 16/11/2018

Ka nisur të premten në Universitetin “Isa Boletini” në Mitrovicë, Konferenca Ndërdisiplinore Ndërkombëtare "Vazhdimësia historike dhe ndryshimi: Ballkani në kontekst evropian dhe global". Konferenca që është organizuar nga Universiteti “Isa Boletini” në bashkëpunim me Universitetin “Aleksandër Moisiu” në Durrës dhe…

Lexo më shumë
Më 16-17 Nëntor 2018, Mbahet Konferenca Ndërdisiplinore Ndërkombëtare “Vazhdimësia Historike Dhe Ndryshimi: Ballkani Në Kontekst Evropian Dhe Global”

Më 16-17 nëntor 2018, mbahet Konferenca Ndërdisiplinore Ndërkombëtare “Vazhdimësia historike dhe ndryshimi: Ballkani në kontekst evropian dhe global”

  • 14/11/2018

Më 16-17 nëntor 2018, në Kampusin e ri të Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë, mbahet Konferenca Ndërdisiplinore Ndërkombëtare "Vazhdimësia historike dhe ndryshimi: Ballkani në kontekst evropian dhe global". Ceremonia e hapjes së Konferencës mbahet më 16 nëntor 2018, prej orës…

Lexo më shumë