IADK Shpall Punë Praktike Për Studentë

IADK shpall punë praktike për studentë

  • 12/01/2022

Shpallje për punë praktike për studentë Kamenicё, Lipjan, Skënderaj, Shtime, Viti dhe Vushtrri 11.01.2022 SHPALLJE PËR PUNË PRAKTIKE PËR STUDENTË Organizata “Iniciativa për Zhvillimin e Bujqësisë së Kosovës” (IADK), ёshtё duke zbatuar projektin “Përmirësimi i punësimit dhe mundësive për gjenerim të…

Lexo më shumë
Stafi Akademik I Fakultetit Ekonomik Ligjërojnë Në Fakultetin Ekonomik Të West Pomeranian University Of Technology Në Szczecin Të Polonisë

Stafi akademik i Fakultetit Ekonomik ligjërojnë në Fakultetin Ekonomik të West Pomeranian University of Technology në Szczecin të Polonisë

  • 11/01/2022

Dy profesoreshat e Fakultetit Ekonomik të Universitetit Isa Boletini në Mitrovicë Ajtene Avdullahi dhe Filloreta Kunoviku Demiri sot mbajtën ligjeratën e parë në kuadër të mobilitetit të stafit akademik në Fakultetin Ekonomik në Universitetin e Teknologjisë të West Pomeranian, në…

Lexo më shumë
Universiteti “Isa Boletini” Mitrovicë, Hap Thirrje Për Aplikim Për Mobilitet Të Stafit Akademik Në Savonia University Dhe Në Nuertingen-Geislingen University

Universiteti “Isa Boletini” Mitrovicë, hap thirrje për aplikim për mobilitet të stafit akademik në Savonia University dhe në Nuertingen-Geislingen University

  • 29/12/2021

Universiteti “Isa Boletini” Mitrovicë, hap thirrje për aplikim për mobilitet të stafit akademik në Savonia University dhe në Nuertingen-Geislingen University në kuadër të programit Erasmus + të Komisionit Europian DualAFS Mobiliteti përfshin: -  Shkëmbimin e stafit akademik të Fakultetit të…

Lexo më shumë