DEmo Mitro

Debat demonstrativ në UMIB

Të hënën (10.02.2020) në ora 16:00 në Amfiteatrin 2 në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini” do të mbahet një debat demonstrues në formatin BP(British Parlamentary) i organizuar nga Debate Center, me temën Kjo shtëpi do t`i shpërbënte enklavat etinike.
Tashmë në Universitetin e Mitrovicës është formuar klubi i debatit. Për të parë nga afër punën, bashkangjituni në demodebat që të kemi mundësi të njoftohemi dhe të diskutojmë me njëri-tjetrin.