Dekani i Fakultetit Juridik ndau diplomën e parë për juristen Albulena Uka

Dekani i Fakultetit Juridik Prof.Ass.Dr.Agron Beka ndau diplomën e parë për ish – studenten më të mirë dhe më të dalluar (juristen) Albulena Uka, me rastin e diplomimit në Fakultetin Juridik.