Erasmus Plus Logo 877×450

Dita Informuese Erasmus+ në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini” më 04 dhjetor 2018

Njoftohen studentët e Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë se më 04 dhjetor 2018, në amfiteatrin e madh A1, duke filluar nga ora 10:00, Zyra Erasmus+ në Kosovë planifikon të mbaj nje sesion informues studentët dhe stafin.

Ky aktivitet ka për qëllim shpërndarjen e informatave për rregullat dhe procedurat e aplikimit në Programin Erasmus+.

Thirrja e aplikimit për vitin 2019 është hapur gjatë muajit tetor.