Dr.sc.Bahri Hyseni mbajti një ligjëratë me studentët e Fakultetit Juridik

Kryesuesi i Këshillit Prokurorial të Kosovës Dr.sc.Bahri Hyseni mbajti një ligjëratë me studentët e Fakultetit Juridik – UMIB, me titull: “Vështirësitë dhe sfidat e sistemit të drejtësisë në Republikën e Kosovës.

3ff843b2 8a5e 4b8b Be0a 283b50c91d39