Rektori Musaj, Pjesë  E Seminarit “Erasmus+ Me Ballkanin Perëndimor”

Rektori Musaj, pjesë e seminarit “Erasmus+ me Ballkanin Perëndimor”

Rektori i Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë, prof.dr.Alush Musaj, po merr pjesë në seminarin “Erasmus+…

read more

Dita informuese e programit Erasmus+

Zyra Erasmus+ në Kosovë ju fton të merrni pjesë në Ditën Informuese të programit Erasmus+ për Institucionet…

read more
ENAI Newsletter

ENAI newsletter

Bashkangjitur gjeni linkun për të arriturat e fundit të Rrjetit Europian për Integritet Akademik, ENAI.…

read more
Universiteti “Isa Boletini” Përfiton Disa Projekte Në Kuadër Të Programit Erasmus+

Universiteti “Isa Boletini” përfiton disa projekte në kuadër të programit Erasmus+

Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), ka fituar disa projekte në kuadër të programit Erasmus+.…

read more

Erasmus+ mobilities – Autumn

Number of available mobilities for Kosovo:5 Master mobility place Length of the allocated mobility:5 months…

read more
Asistentët E FTU-së Mbajnë Ligjëratë Për Studentët E Van Hall Larenstein University Of Applied Sciences

Asistentët e FTU-së mbajnë ligjëratë për studentët e Van Hall Larenstein University of Applied Sciences

Në kuadër të programit Erasmus + për shkëmbimin e stafit akademik, dy asistentë, Bahtir Hyseni…

read more
Një Delegacion Nga Zyra  Erasmus+ Në Kosovë Vizitoi UMIB-in

Një delegacion nga Zyra  Erasmus+ në Kosovë vizitoi UMIB-in

Koordinatorja e Zyrës Erasmus+ në Kosovë, Jehona Lushaku dhe asistentja, Blerinë Zjaça, kanë vizituar Universitetin…

read more
ADRESA:
UNIVERSITETI I MITROVICËS - KAMPUSI UNIVERSITAR, OBJEKTI I FAKULTETEVE kati i V - ERASMUS +
error

Follow us :)