U Mbajt Sesioni Informues I Organizuar Nga Erasmus+

U mbajt sesioni informues i organizuar nga Erasmus+

Profesorë dhe studentë kanë marrë pjesë të hënën në sesionin informues të organizuar nga Zyra…

read more

Erasmus+ organizon sesion informues për procedurat e aplikimit

Zyra Erasmus+ në Kosovë organizon më 18 nëntor 2019 një sesion  informues në Universitetin e…

read more
Rektori Musaj, Pjesë  E Seminarit “Erasmus+ Me Ballkanin Perëndimor”

Rektori Musaj, pjesë e seminarit “Erasmus+ me Ballkanin Perëndimor”

  Rektori i Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë, prof.dr.Alush Musaj, po merr pjesë në seminarin…

read more

Dita informuese e programit Erasmus+

Zyra Erasmus+ në Kosovë ju fton të merrni pjesë në Ditën Informuese të programit Erasmus+ për Institucionet…

read more
ENAI Newsletter

ENAI newsletter

Bashkangjitur gjeni linkun për të arriturat e fundit të Rrjetit Europian për Integritet Akademik, ENAI.…

read more

Universiteti “Isa Boletini” përfiton disa projekte në kuadër të programit Erasmus+

Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), ka fituar disa projekte në kuadër të programit Erasmus+.…

read more

Erasmus+ mobilities – Autumn

Number of available mobilities for Kosovo:5 Master mobility place Length of the allocated mobility:5 months…

read more
ADRESA:
UNIVERSITETI I MITROVICËS - KAMPUSI UNIVERSITAR, OBJEKTI I FAKULTETEVE kati i V - ERASMUS +

Multidisciplinary International Conference on Geosciences- "GEOSCIENCES AND SUSTAINABLE DEVELOPMENT"
13-14 October 2022, Mitrovicë, Kosova

X