Orari I Provimeve Për Afatin E Qershorit- Fakulteti I Edukimit

Orari i provimeve për afatin e Qershorit- Fakulteti i Edukimit

Bashkangjitur gjeni orarin e provimeve për afatin e Qershorit në Fakultetin e Edukimit: Orari

read more
Njoftim Lidhur Me Afatin E Qershorit

Njoftim lidhur me afatin e Qershorit

Afati i Qershorit per paraqitjen e provimeve, fillon me date 19 Maj 2022 -  31 Maj 2022.  Datat…

read more
Vendimi Dhe Orari I Provimeve Për Absolventë Për afatin e Majit 2022-Fakulteti I Edukimit

Vendimi dhe orari i provimeve për absolventë për afatin e Majit 2022-Fakulteti i Edukimit

Bashkangjitur gjeni vendimin dhe orarin e provimeve për absolventë për afatin e Majit 2022: Vendimi…

read more
Njoftim Lidhur Me Mbajtje Të Provimit

Njoftim lidhur me mbajtje të provimit

" Provimet nga lëndët me Prof. Merita  Shala, do të zhvillohen sot (27.4.2022), prej orës…

read more
  • 1
  • 2

Multidisciplinary International Conference on Geosciences- "GEOSCIENCES AND SUSTAINABLE DEVELOPMENT"
13-14 October 2022, Mitrovicë, Kosova

X