Fakulteti I Edukimit Pjesë E Projektit SHPRESE Të Caritas, Për Katër Vite

Fakulteti i Edukimit pjesë e projektit SHPRESE të Caritas, për katër vite

Fakulteti i Edukimit (UIBM) për 4 vite sa ka zgjatë projekti SHPRESE (Caritas), ishte pjesë e tij, dhe falë këtij projekti sot në Fakultetin e Edukimit është klasa e pajisur për mrekulli me materiale, mjete…

Lexo më shumë
Në Kuadër Të Muajit Të Prindërimit, është Bërë Lansimi I Aplikacionit Foleja I Dedikuar Për Prindërit E Fëmijëve Të Moshës 0-6 Vjeç

Në kuadër të muajit të Prindërimit, është bërë lansimi i aplikacionit Foleja i dedikuar për prindërit e fëmijëve të moshës 0-6 vjeç

Në kuadër të muajit të Prindërimit, është bërë lansimi i aplikacionit Foleja, aplikacioni i parë i dedikuar për prindërit e fëmijëve të moshës 0-6 vjeç, nga zyra e Unicef në Kosovë. Aplikacioni Foleja është  partneri…

Lexo më shumë
12

Staf Akademik

3

Staf Administrativ

Galeria

Multidisciplinary International Conference on Geosciences- "GEOSCIENCES AND SUSTAINABLE DEVELOPMENT"
13-14 October 2022, Mitrovicë, Kosova

X