NJOFTIME

Vendim për lirim nga pagesa e semestrit për vitin akademik 2019/2020

Bashkangjitur gjeni vendimin për lirim nga pagesa e semestrit për vitin akademik 2019/2020. Kliko këtu

Lexo më shumë

Bursa të ofruara përmes Stipendium Hungaricum

Në kuadër të bashkëpunimit me Qeverinë Hungareze për arsim të lartë dhe shkencë, dhe bashkëpunimit me ambasadën e Hungarisë në Kosovë, në emër të Departamentit të arsimit të lartë dhe shkencës kemi kënaqësinë të ndajmë me…

Lexo më shumë

Studentët e Ekonomikut tregojnë performancë të lartë gjatës punës praktike

Studentët e Fakultetit Ekonomik të Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), që janë angazhuar në punë praktike në Bankën Raiffeisen janë shquar me përgatitjen e tyre profesionale. Kjo u tha nga drejtuesit e kësaj banke,…

Lexo më shumë

Ditë informuese në Institucionet e Arsimit të lartë për promovimin e skemave nacionale të kërkimit, inovacionit dhe bashkëpunimit ndërkombëtar

Ministria e Arsimit, e Shkencës dhe e Teknologjisë do të mbajë ditë informuese në Universitetin e Mitrovicës "Isa Boletini" me datën 11.12.2019 për promovimin e skemave nacionale të kërkimit, inovacionit dhe bashkëpunimit ndërkombëtar. Bashkangjitur gjeni…

Lexo më shumë

Galeria

12

Staf Akademik

1

Staf Administrativ

Galeria