NJOFTIME

Rezultatet e testit nga lënda e Menaxhmentit

Këtu mund t'i gjeni rezultatet nga lënda e Menaxhmentit
Lexo më shumë

Njoftim për studentët e vitit të parë

Njoftohen studentët e vitit të parë të Fakultetit Ekonomik, se testi i parë vlerësues në lënden "E Drejta Biznesore", do të mbahet me datë 9 dhjetor (e mërkure). Studentët janë të ndarë në dy grupe…

Lexo më shumë

Rezultatet e testit të parë mesemestral nga lënda: Marketingu, mbajtur me 04.12.2015

Këtu mund ta gjeni rezultatin e testit të parë mesemestral në lëndën: Marketingu, të mbajtur më 03.12.2015 Rezultatet e testit te pare mesemestral nga Marketingu

Lexo më shumë

Guvernatori i BQK-së mbajti ligjëratë për studentët e Ekonomikut

Studentët e Fakultetit Ekonomik, por edhe ata të fakulteteve të tjera të Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), janë njohur me rolin dhe funksionet e shtyllave të strukturës organizative të Bankës Qendrore të Kosovës (BQK-së).…

Lexo më shumë

Galeria

12

Staf Akademik

1

Staf Administrativ

Galeria

error

Follow us :)