NJOFTIME

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda Etika në biznes dhe Etika në kontabilitet dhe auditim për afatin shtator 2019

Bashkangjitur gjeni rezultatet e provimit me shkrim nga lënda Etika në biznes dhe Etika në kontabilitet dhe auditim për afatin shtator 2019. Kliko këtu

Lexo më shumë

Njoftim për hapjen e SMU-së

Njoftohen studentët e Universitetit të Mitrovicës "Isa Boletini", se prej 23 deri më 28 gusht 2019 hapet SMU-ja për paraqitjen e provimeve në afatin e shtatorit. 

Lexo më shumë

Orari i provimeve për afatin e Shtatorit

Bashkangjitur gjeni orarin e provimeve për afatin e Shtatorit në Fakultetin Ekonomik. Kliko këtu

Lexo më shumë

Njoftim sa i përket konkursit për pranimin e studentëve në vitin akademik 2019/20

Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini” është në pritje të vendimit që do të merret në Këshillin Shtetëror për Cilësi sa i përket akreditimit institucional në mënyrë që të mund të shpall konkursin për pranimin e…

Lexo më shumë

Galeria

DOKUMENTE
[cq_vc_materialcard title=”Adresa”]Rr. Ukshin Kovaçica
40000, Mitrovicë
Republika e Kosovës
Tel: +383 281535625[/cq_vc_materialcard]
12

Staf Akademik

1

Staf Administrativ

Galeria