Rezultatet e testit të parë mesemestral nga lënda: Marketingu, mbajtur me 04.12.2015

Këtu mund ta gjeni rezultatin e testit të parë mesemestral në lëndën: Marketingu, të mbajtur më 03.12.2015 Rezultatet e testit te pare mesemestral nga Marketingu

Lexo më shumë
Guvernatori I BQK-së Mbajti Ligjëratë Për Studentët E Ekonomikut

Guvernatori i BQK-së mbajti ligjëratë për studentët e Ekonomikut

Studentët e Fakultetit Ekonomik, por edhe ata të fakulteteve të tjera të Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), janë njohur me rolin dhe funksionet e shtyllave të strukturës organizative të Bankës Qendrore të Kosovës (BQK-së).…

Lexo më shumë
12

Staf Akademik

1

Administrata

Galeria