Fjala Përkujtuese E Dekanit Të Fakultetit Ekonomik, Prof.dr. Qazim Tmava Me Rastin E Vdekjes  Së Prof. Isa Tahiri

Fjala përkujtuese e dekanit të Fakultetit Ekonomik, prof.dr. Qazim Tmava me rastin e vdekjes së prof. Isa Tahiri

 Lamtumira e fundit për profesorin, Isa Tahiri  Më 06.06.2022, morëm  lajmin e trishtë  mbi vdekjen e profesorit të respektuar të Fakultetit Ekonomik, në UMIB, profesor doktor Isa TAHIRIT.  Profesori i ndjerë, shkoi në amshim në…

Lexo më shumë

Rezulatet nga lënda Ekonomia e Kosovës dhe BE-së

Bashkangjitur gjeni rezulatet nga lënda Ekonomia e Kosovës dhe BE-së: Rezultatet

Lexo më shumë
11

Staf Akademik

2

Administrata

Galeria

Multidisciplinary International Conference on Geosciences- "GEOSCIENCES AND SUSTAINABLE DEVELOPMENT"
13-14 October 2022, Mitrovicë, Kosova

X