NJOFTIME

Rezultatet për publikim nga lënda: Tregjet dhe Institucionet Financiare

Bashkangjitur gjeni rezultatet per publikim nga lenda: Tregjet dhe Institucionet Financiare. Kliko këtu    

Lexo më shumë

Rezultatet e provimit nga lënda: Kontabiliteti i Institucioneve Financiare

Bashkangjitur keni rezultatet të studentëve Fakultetit Ekonomik viti i tretë nga lënda: Kontabiliteti i Institucioneve Financiare. Kliko këtu    

Lexo më shumë

Rezultatet e provimit nga lënda Vendosja në biznes të mbajtur me datën 12.06.2019.

Bashkangjitur gjeni rezultatet e provimit nga lënda Vendosja në biznes të mbajtur me datën 12.06.2019. Kliko ketu    

Lexo më shumë

Rezultatet e provimit nga lënda Mjedisi i biznesit të mbajtur me datën 12.06.2019

Bashkangjitur gjeni rezultatet e provimit nga lënda Mjedisi i biznesit të mbajtur me datën 12.06.2019. Kliko këtu    

Lexo më shumë

Galeria

DOKUMENTE
[cq_vc_materialcard title=”Adresa”]Rr. Ukshin Kovaçica
40000, Mitrovicë
Republika e Kosovës
Tel: +383 281535625[/cq_vc_materialcard]
12

Staf Akademik

1

Staf Administrativ

Galeria