Programi Veror I Gjuhës Frënge Për Inxhinierë Dhe Shkencëtarë

Programi veror i gjuhës Frënge për inxhinierë dhe shkencëtarë

Bashkangjitur gjeni thirrjen për programin "FRENCH LANGUAGE SUMMER PROGRAM FOR ENGINEERS AND SCIENTISTS", i cili synon të përmirësoj aftësitë komunikuese për inxhinierët dhe shkencëtarët e ardhshëm. Programi përbëhet nga një kurs 25-orësh në internet dhe…

Lexo më shumë
Studimi Gjurmues WBAA Për Përmirësim Të Sistemit Të Arsimit Të Lartë Në Ballkanin Perëndimor

Studimi Gjurmues WBAA për përmirësim të sistemit të arsimit të lartë në Ballkanin Perëndimor

Pas një pune të madhe, përkushtimi dhe përpjekjes bashkëpunuese nga vullnetarët e Shoqatës së Alumni të Ballkanit Perëndimor, Instituti për Studime të Avancuara në Vjenë, Austri, Ofruesi i Shërbimeve për WBAA dhe Komisionit Evropian -…

Lexo më shumë
12

Staf Akademik

1

Administrata

Galeria