NJOFTIME

Në FGJ U Mbajt Ligjëratë  Për Aplikimin Në “Society Of Economic Geologist”

Në FGJ u mbajt ligjëratë për aplikimin në “Society of Economic Geologist”

Georgi Milenkov, phD candidate, ekspert shumëvjeçar në drejtimin e vendburimeve minerale, ka mbajtur një ligjëratë…

Lexo më shumë
Thirrje Për Aplikim Në: Trajnim Për Videoproduksion

Thirrje për aplikim në: Trajnim për videoproduksion

Agjencia për Zhvillim Rajonal - Veri (AZHR-Veri) dhe Qendra për Zhvillim të Karrierës në Universitetin…

Lexo më shumë
Zgjatet Afati I Pranimit Të Abstrakteve Deri Më 15 Korrik 2022 Për Konferencën Ndërkombëtare Multidiciplinare Të Gjeoshkencave

Zgjatet afati i pranimit të abstrakteve deri më 15 Korrik 2022 për konferencën Ndërkombëtare Multidiciplinare të Gjeoshkencave

Këshilli Organizativ i Konferencës së Katërtë Ndërkombëtare Multidiciplinare të Gjeoshkencave IMGC2022, mbajti takim pune, në…

Lexo më shumë

Ftesë – ligjëratë dhe informatë për aplikimin në Society of Economic Geologist  nga Georgi Milenkov

Të nderuar/a, ftoheni të merrni pjesë në një organizim ku do të ketë një ligjëratë…

Lexo më shumë
28

Staf Akademik

6

Administrata

Galeria

Multidisciplinary International Conference on Geosciences- "GEOSCIENCES AND SUSTAINABLE DEVELOPMENT"
13-14 October 2022, Mitrovicë, Kosova

X