NJOFTIME

MAShTI Ka Publikuar Thirrjen Për Aplikim Për Grante Në Kuadër Të Programit Mësimdhënia E Bazuar Në Punë Hulumtuse

MAShTI ka publikuar thirrjen për aplikim për grante në kuadër të Programit Mësimdhënia e bazuar në punë hulumtuse

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI) ka publikuar thirrjen për aplikim për grante…

Lexo më shumë
Drejtuesit E FGJ-së Vizituan Institutin “Ballkanprojekt”

Drejtuesit e FGJ-së vizituan Institutin “Ballkanprojekt”

Në kuadër të bashkëpunimit me organizata të ndryshme vendore, drejtuesit e Fakultetit të Gjeoshkencave (FGJ)…

Lexo më shumë
Nxënësit E Shkollës Së Mesme Teknike “Arkitekt Sinani”, Vizituan Fakultetin E Gjeoshkencave

Nxënësit e Shkollës së Mesme Teknike “Arkitekt Sinani”, vizituan Fakultetin e Gjeoshkencave

Nxënësit e Shkollës së Mesme Teknike “Arkitekt Sinani” në Mitrovicë kanë vizituar të enjten Fakultetin…

Lexo më shumë
Njoftim Mbi Kërkesën E Parlamentit Të Studentëve

Njoftim mbi kërkesën e Parlamentit të Studentëve

Mbështetur mbi kërkesën e Parlamentit të Studentëve: -  SMU do të jetë i hapur për…

Lexo më shumë
28

Staf Akademik

6

Administrata

Galeria

Multidisciplinary International Conference on Geosciences- "GEOSCIENCES AND SUSTAINABLE DEVELOPMENT"
13-14 October 2022, Mitrovicë, Kosova

X