NJOFTIME

Agjenda e “Konferencës për Gjeoshkencë”

Më 10 tetor fillon “Konferenca Ndërkombëtare e Gjeoshkencës”, në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini”. Në këtë konferencë dyditore, pritet të marrin pjesë studiues dhe shkencëtarë nga shumë vende evropiane dhe nga rajoni. Konferenca fillon të…

Lexo më shumë

Orari dimëror 2019/2020

Bashkangjitur gjeni orarin e semestrit dimëror për vitin akademik 2019/2020 në Fakultetin e Edukimit. Kliko këtu

Lexo më shumë

Memorandum Bashkëpunimi ndërmjet Fakultetit të Edukimit dhe Ambasadës Amerikane

Fakulteti i Edukimit në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini” dhe Sektori për Marrëdhënie me Jashtë i Ambasadës Amerikane në Prishtinë, kanë arritur një Memorandum Bashkëpunimi për të krijuar hapësirë punuese për punën e asistentit të…

Lexo më shumë

Internship Programme of German Business for the Countries of the Western Balkans

The Internship Programme of German Business (www.stipendienprogramm.org) empowers students and young graduates to gain first work experience in leading German companies in Germany. Over the past 16 years, we have supported more than 800 students…

Lexo më shumë
10

Staf Akademik

0

Staf Administrativ

Galeria

error

Follow us :)