NJOFTIME

BURSA NDËRKOMBËTARE PARLAMENTARE (SPI) E PARLAMENTIT GJERMAN

Bursë Parlamentare Ndërkombëtare është një program i Bundestagut Gjerman që synon nxitjen e marrëdhënieve midis Gjermanisë dhe vendeve pjesëmarrëse nëpërmjet vlerave të përbashkëta demokratike dhe tolerancës. Thelbi i programit të SPI-së është një praktikë e…

Lexo më shumë

Programi COST publikon 40 thirrje të reja COST Action

Në kuadër të Programit COST, janë publikuar 40 thirrje të reja COST Action të cilat i gjeni bashkëngjitur. Kliko këtu  COST finacon lëvizshmërinë e kërkuesve shkencor, stafeve akademike të cilët janë të interesuar ti bashkëngjiten këtyre…

Lexo më shumë

Njoftim

Lëndët: Histori e arsimit kombëtar dhe Histori kombëtare të mësimdhënësit Prof. Sabit Syla zhvendosen me daten 2 korrik 2019 si vijon: Histori e arsimit kombëtar, Programi Fillor viti I, nga ora 10:00-11:00, Salla 306 Histori…

Lexo më shumë

Rezultatet preleminare-TIK

Bashkangjitur gjeni rezultatet preleminare nga lënda TIK në Fakultetin e Edukimit. Kliko këtu  

Lexo më shumë
RREGULLORE
[cq_vc_materialcard title=”Adresa”]Rr. Ukshin Kovaçica, p.n
40 000, Mitrovicë
Republika e Kosovës
Tel: +383 281535625[/cq_vc_materialcard]
10

Staf Akademik

0

Staf Administrativ

Galeria