NJOFTIME

Grupet e ushtrimeve

Grupet e ushtrimeve
Lexo më shumë

Njoftim nga lënda Shkathtësitë e mësimit akademik

Provimi nga lënda Shkathtësitë e mësimit akademik do të mbahet të hënën, më 19.10.2015, në orën 9:30, salla 5.

Lexo më shumë

Njoftim nga lënda Bazat e arsimit muzikor me metodologji

Provimi nga lënda Bazat e arsimit muzikor me metodologji do të mbahet të martën, më 20.10.2015, në orën 14:30, salla SO2.

Lexo më shumë

AFATI I TETORIT

Programi Fillor dhe Parashkollor – Viti I, 2014-2015, kliko këtu

Lexo më shumë
RREGULLORE
[cq_vc_materialcard title=”Adresa”]Rr. Ukshin Kovaçica, p.n
40 000, Mitrovicë
Republika e Kosovës
Tel: +383 281535625[/cq_vc_materialcard]
10

Staf Akademik

0

Staf Administrativ

Galeria