NJOFTIME

AFATI I TETORIT

Programi Fillor dhe Parashkollor – Viti I, 2014-2015, kliko këtu

Lexo më shumë

Orari mësimor për vitin e parë 2015/2016

UNIVERSITETI I MITROVICЁS ‘’ISA BOLETINI’’ FAKULTETI I EDUKIMIT
Lexo më shumë

REZULTATET E PROVIMIT PRANUES TË STUDENTËVE PËR VITIN AKADEMIK 2015/2016, AFATI I DYTË

Fakulteti i Edukimit shpall rezultatet e afatit të dytë për vitin akademik 2015/201
Lexo më shumë
10

Staf Akademik

0

Staf Administrativ

Galeria

error

Follow us :)