NJOFTIME

Vendim për lirim nga pagesa e semestrit

Komisioni për lirim nga pagesa e semestrit të studentëve të Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini”, në mbledhjen e mbajtur më 23.12.2015 mori vendim për lirim nga pagesa e semestrit për vitin akademik 2015/2016 këta studentë…

Lexo më shumë

Afati i provimeve të janarit

Paraqitja e provimeve mund të bëhet prej: 04.01.2016 – 11.01.2016
Lexo më shumë

Orari i ligjëratave në Matematika I

Ligjëratat nga lënda Matematika I do të mbahen më 18, 19 dhe 21.12.2015, sipas këtij orari:
Lexo më shumë

Njoftim nga Lënda Matematika I

Ligjëratat nga lënda Matematika I do të mbahen të premten dhe të shtunen, më 20 dhe 21.11.2015, sipas këtij orari: E premte: 12:00 – 14:15 pjesa e parë, 15:00-17:15 pjesa e dytë E shtunë:  8:00…

Lexo më shumë
10

Staf Akademik

0

Staf Administrativ

Galeria

error

Follow us :)