NJOFTIME
Studio OP and Studio RM Datamine Webinars

Studio OP and Studio RM datamine webinars

Datamine Software organizes the Studio OP webinar will be conducted on 9 April 2020, at 14.00 (GMT+02).…

Lexo më shumë
University Support Grants Program 2020

University Support Grants Program 2020

The U. S. Embassy in Kosovo announces an open competition for Higher education institutions and/or NGOs working…

Lexo më shumë
Universiteti Amerikan I Sicilisë fton Për Pjesëmarrje Në Takim Virtual Lidhur Me Covid-19

Universiteti Amerikan i Sicilisë fton për pjesëmarrje në takim virtual lidhur me Covid-19

Duke marr parasysh përhapjen e pandemisë COVID-19 dhe ndikimin e komuniteteve në gjithë globin, Universiteti…

Lexo më shumë
Raport Për Organizimin E Mësimit Online Në UMIB

Raport për organizimin e mësimit online në UMIB

Këtu mund ta gjeni raportin për organizimin e mësimit online në Universitetin e Mitrovicës "Isa…

Lexo më shumë
28

Staf Akademik

6

Staf administrativ

Galeria