NJOFTIME

Thirrje për shprehje interesi për “Akademinë politike”

A jeni person i ri, aktiv, i moshës 18 deri 29 vjeçe, me përkushtim të…

Lexo më shumë

Ekspertët e akreditimit qëndruan në Fakultetin e Gjeoshkencave

Në kuadër të procesit të riakreditimit të njësive akademike në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini”…

Lexo më shumë

Afati i provimeve të majit për absolventë

Afati i Majit për absolventë
Lexo më shumë

Të enjten (9 maj 2019) – ditë pushimi për nder të Ditës së Evropës

Njoftohen studentët, mësimdhënësit dhe administrata e Universitetit të Mitrovicës "Isa Boletini", se për nder të…

Lexo më shumë
RREGULLORE
PUNIME TË MASTERIT
Kliko këtu
[cq_vc_materialcard title=”Adresa”]Rr. Ukshin Kovaçica
40000, Mitrovicë,
Republika e Kosovës
Tel:  +383 28530446[/cq_vc_materialcard]
28

Staf Akademik

6

Staf administrativ

Galeria