NJOFTIME

Lista e studentëve të liruar dhe atyre që s’janë liruar nga pagesa e semestrit

Këtu mund ta gjeni listën me emrat e studentëve që janë liruar dhe atyre që s'janë liruar nga pagesa e semestrit për vitin akademik 2016/17.
Lexo më shumë

NJOFTIM Shtyrja e afatit për regjistrimin e Semestrit Dimëror në UP

Njoftohen studentët e Fakultetit të Gjeoshkencave, të cilët janë me Universitet të Prishtinës dhe kanë…

Lexo më shumë

Njoftim për kalim nga UP-ja në UMIB

Këtu mund ta gjeni njoftimin për kalimin nga UP-ja në UMIB.
Lexo më shumë

Vendimi për studentët që do të lirohen nga pagesa e semestrit

Këtu mund ta gjeni vendimin e Këshillit Drejtues të Universitetit të Mitrovicës "Isa Boletini" për studentët që do të lirohen nga pagesa e semestrit. Gjithashtu e keni edhe njoftimin për aplikim për lirim nga pagesa e semestrit.
Lexo më shumë
RREGULLORE
PUNIME TË MASTERIT
Kliko këtu
[cq_vc_materialcard title=”Adresa”]Rr. Ukshin Kovaçica
40000, Mitrovicë,
Republika e Kosovës
Tel:  +383 28530446[/cq_vc_materialcard]
28

Staf Akademik

6

Staf administrativ

Galeria