NJOFTIME

Viti i ri akademik 2016/17 fillon më 03 tetor 2016 në amfiteatrin A1

Studentët që janë pranuar në FGJ këtu mund ta gjejnë njoftimin për fillimin e vitit të ri akademik 2016/17.
Lexo më shumë

Lajmërohen kandidatët e interesuar se në Fakultetin e Gjeoshkencave kanë mbetur ende vende të lira për regjistrim

Këtu mund ta gjeni njoftimin për vendet e lira në FGJ.
Lexo më shumë

Provimi i afatit të tetorit mbahet më13.10.2016

Të nderuar këtu mund të gjeni njoftimin për afatin e tetorit.
Lexo më shumë

Studentët e pranuar mund të regjistrohen nga data 03.10.2016 deri më 07.10.2016

Njoftohen studentët që janë pranuar në afatin e parë dhe afatin e dytë se mund…

Lexo më shumë
RREGULLORE
PUNIME TË MASTERIT
Kliko këtu
[cq_vc_materialcard title=”Adresa”]Rr. Ukshin Kovaçica
40000, Mitrovicë,
Republika e Kosovës
Tel:  +383 28530446[/cq_vc_materialcard]
28

Staf Akademik

6

Staf administrativ

Galeria