NJOFTIME

Ftesë – aksion për mbjelljen e fidanëve në kampusin universitar

Ftohen studentët, mësimdhënësit dhe punëtorët e administratës të Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), si…

Lexo më shumë

Aktivitetet e Parlamentit Studentor gjatë muajit nëntor

Me rastin e festave të nëntorit PARLAMENTI STUDENTOR me datë 25 dhe 26 nëntor organizon…

Lexo më shumë

James Madison University offers a scholarship to a citizen of Kosovo

The Madison Vision Graduate Assistantship for the Advancement of Kosovo will provide financial support to…

Lexo më shumë

Mundësi mobiliteti për studentët e UMIB-it

Riga Technical University ka paraqitur një kërkesë të re dhe për këtë arsye ka marrë…

Lexo më shumë
28

Staf Akademik

6

Staf administrativ

Galeria