NJOFTIME

Është shtyrë deri të enjten (1 shtator 2016) afati për paraqitjen e provimeve

Njoftohen studentët e  Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini se është shtyrë deri të enjten (1…

Lexo më shumë

Paraqitja e provimeve për afatin e shtatorit bëhet prej 22.08.2016 – 29.08.2016

Njoftohen studentët e Universitetit të Mitrovicës "Isa Boletini" se paraqitja e provimeve për afatin e…

Lexo më shumë

Njoftim për studentët e njësive akademike të UP – së (FGJT dhe FSHA në Mitrovicë)

1. Studentët e njësive akademike të UP – së (FGJT dhe FSHA në Mitrovicë), të regjistruar para vitit akademik 2013/2014, nga data 01.10.2016 do të konsiderohen studentë të UMIB – it (neni 6, pika 1, e Marrëveshjes për ndarje). 2. Të gjithë studentët, nga pika 1 e njoftimit, të cilët nuk diplomojnë deri më 30.09.2016, do të transferohen në programe të njëjta në kuadër të fakulteteve përkatëse të UMIB – it. 3. Transferimi i studentëve, si më lartë, do të bëhet gjatë muajit tetor 2016. Njoftimet përkatëse lidhur me transferimin, studentët do ti marrin në fakultetet përkatëse.
Lexo më shumë

Njoftim – regjistrimi i kandidatëve të pranuar do të bëhet prej 25.07.2016 deri me 29.07.2016

Regjistrimi i kandidatëve të pranuar do të bëhet prej 25.07.2016 deri me 29.07.2016, prej orës…

Lexo më shumë
RREGULLORE
PUNIME TË MASTERIT
Kliko këtu
[cq_vc_materialcard title=”Adresa”]Rr. Ukshin Kovaçica
40000, Mitrovicë,
Republika e Kosovës
Tel:  +383 28530446[/cq_vc_materialcard]
28

Staf Akademik

6

Staf administrativ

Galeria