NJOFTIME

Profesori Olav Eklund nga Finlanda mban ligjëratë në amfiteatrin A1

Lajmërohen stafi akademik dhe studentët e Fakultetit të Gjeoshkencave se në kuadër të bashkëpunimit në…

Lexo më shumë

Lista e studentëve të pranuar në vitin akademik 2015/2016, niveli Master

Lista e studentëve të cilët janë pranuar në vitin e parë të studimeve për vitin akademik 2015 -2016
Lexo më shumë

Konkurs plotësues për regjistrimin e studentëve në vitin e parë të studimeve postdiplomike – master në vitin akademik 2015/2016

Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini” shpallë KONKURS - PLOTËSUES për pranimin e studentëve për studimet postdiplomike-master në vitin akademik 2015/2016
Lexo më shumë

REZULTATET E PROVIMIT PRANUES TË STUDENTËVE PËR VITIN AKADEMIK 2015/2016, AFATI I DYTË

Fakulteti i Gjeoshkencave shpall rezultatet e afatit të dytë për vitin akademik 2015/2016 Lista e rezultateve të provimit pranues për afatin e dytë si vijon:
Lexo më shumë
28

Staf Akademik

6

Staf administrativ

Galeria

error

Follow us :)