NJOFTIME

Programi i bursave i qeverisë Japoneze për studentë dhe të diplomuar

Ministria e Arsimit, Kultures, Shkencës dhe Teknologjisë (MEXT) ofron bursa për studentët e nivelit të diplomuar për studime në Universitetet e Japonisë: KUSHTI: Studentët hulumtues: 2 vite nga Prill 2019 deri në Mars 2021 ose 1 dhe…

Lexo më shumë

Thirrje për shprehje interesi për “Akademinë politike”

A jeni person i ri, aktiv, i moshës 18 deri 29 vjeçe, me përkushtim të fuqishëm në ndërtimin e demokracisë kuptimplote dhe pjesëmarrëse në Kosovë? A jeni të gatshëm të investoni kohë dhe mund për…

Lexo më shumë

Orari i provimeve për afatin e Qershorit në Makineri Prodhuese dhe Inxhinieri Ekonomik

Bashkangjitur gjeni orarin e provimeve për afatin e Qershorit: Makineri Prodhuese- Master Makineri Prodhuese- Bachelor Inxhinieri Ekonomike  

Lexo më shumë

Orari i provimeve për afatin e Qershorit- Informatikë Inxhinierike

Bashkangjitur gjeni orarin e provimeve për afatin e Qershorit në Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike dhe Kompjuterike- Informatikë Inxhinierike. Bachelor Master

Lexo më shumë
21

Staf Akademik

12

Staf Administrativ

Galeria