NJOFTIME

Njoftim për afatin e provimeve për absolventë

Bashkangjitur gjeni njoftimin për afatin e Majit për absolventë në Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike dhe Kompjuterike. Kliko këtu    

Lexo më shumë

Të enjten (9 maj 2019) – ditë pushimi për nder të Ditës së Evropës

Njoftohen studentët, mësimdhënësit dhe administrata e Universitetit të Mitrovicës "Isa Boletini", se për nder të 9 Majit - Ditës së Evropës, të enjten (9 maj 2019) është ditë pushimi.

Lexo më shumë

Fulbright Foreign Student Program 2020-2021

Please be informed that the application season for the Fulbright Foreign Student Program 2020-2021 Academic Year Is Now Open. Young professionals and university graduates are encouraged to apply for the prestigious Fulbright Foreign Student Program, which provides funding…

Lexo më shumë

Rezultatet përfundimtare të Zgjedhjeve Studentore 2019

Bashkangjitur gjeni rezultatet e zgjedhjeve studentore 2019 në UMIB. Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve studentore 2019, për PARLAMENTIN E STUDENTËVE Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve studentore 2019, për KËSHILLAT E STUDENTEVE  Shperndarja e mandateve ne baze te…

Lexo më shumë
21

Staf Akademik

12

Staf Administrativ

Galeria