NJOFTIME

Thirrja e hapur për aplikim në kuadër të projektit ”Skema e Praktikes me të diplomuarit nga fakultetet teknike”

Në kuadër të projektit:”Skema e Praktikes me të diplomuarit nga fakultetet teknike", parashihet që deri në nëntor të vitit 2020 të përfshihen 300 të diplomuar nga tre universitetet nënshkruese të këtij memorandumi. Të drejtë në…

Lexo më shumë

Orari i provimeve për afatin e Janarit

Bashkangjitur gjeni orarin e provimeve për afatin e Janarit në Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike dhe Kompjuterike. Informatikë Inxhinierike

Lexo më shumë

Orari i provimeve për afatin e Janarit 2020

Bashkangjitur gjeni orarin e provimeve për afatin e Janarit: Makineri Prodhuese Inxhineri Ekonomike Studimet Master- Teknologjia Prodhuese

Lexo më shumë
21

Staf Akademik

12

Staf Administrativ

Galeria