NJOFTIME

Agjenda e “Konferencës për Gjeoshkencë”

Më 10 tetor fillon “Konferenca Ndërkombëtare e Gjeoshkencës”, në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini”. Në këtë konferencë dyditore, pritet të marrin pjesë studiues dhe shkencëtarë nga shumë vende evropiane dhe nga rajoni. Konferenca fillon të…

Lexo më shumë

Internship Programme of German Business for the Countries of the Western Balkans

The Internship Programme of German Business (www.stipendienprogramm.org) empowers students and young graduates to gain first work experience in leading German companies in Germany. Over the past 16 years, we have supported more than 800 students…

Lexo më shumë

Njoftim për regjistrimin e semestrit dimëror për vitin akademik 2019 / 2020

Njoftohen studentët e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), se prej 1 deri më 15 tetor 2019 hapet SMU-ja për regjistrimin e semestrit dimëror për studentët e nivelit bachelor dhe atyre master. Pagesa për semestër…

Lexo më shumë

Po afrohet “Konferenca Ndërkombëtare Multidiciplinare në Gjeoshkencë”

 “Konferenca Ndërkombëtare Multidiciplinare në Gjeoshkencë”, e cila do të mbahet në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), më 10 dhe 11 tetor 2019, ka zgjuar interesim tek shkencëtarët nga shumë vende të botës. Sipas organizatorëve…

Lexo më shumë
21

Staf Akademik

8

Staf Administrativ

Galeria

error

Follow us :)