NJOFTIME

“U.S. Embassy in Pristina exchange program opportunity _ Call for application

2020 Fulbright Specialist Program Open for Submission of Project Requests The Fulbright Specialist Program in Kosovo is open for Kosovo host institutions to submit project ideas for qualified U.S. scholars and professionals. The Fulbright Specialist Program…

Lexo më shumë

Projekti “Të Rinjtë për Drejtësi” do të mbajë ligjëratë në UMIB

Organizata Nisma e të Rinjve për të Drejtat e Njeriut (YIHR KS) është duke e implementuar projektin “Të Rinjtë për Drejtësi” i cili mbështetet nga Departamenti i Shtetit Amerikan dhe i cili ka për qëllim…

Lexo më shumë

Njoftim

Njoftohen studentët e Fakultetit të Teknologjisë Ushqimore se: Afati i dytë për regjistrimin e semestrit (pas afatit të provimeve të tetorit), është në periudhën 04.11.2019 - 08.11.2019 Afati për paraqitjen e provimeve të nëntorit për…

Lexo më shumë

Dy studente të FTU-së morën pjesë në “Konferencën e Tretë Kroate për Vlerësimin e Riskut Ushqimor”

Dy studentet e Fakultetit të Teknologjisë Ushqimore (FTU), Arbnora Durmishaj dhe Ylberinë Baliu, qëndruan për një javë në Osjek të Kroacisë, ku morën pjesë në “Autumn School”, të organizuar nga EFSA dhe Agjensioni Kroat për…

Lexo më shumë
21

Staf Akademik

8

Staf Administrativ

Galeria

error

Follow us :)