NJOFTIME

Njoftim për afatin e tetorit

Njoftojm profesorët dhe studentët e Fakultetit të Teknologjisë Ushqimore se, Senati i UMIB-it në mbledhjen e mbajtur më 30.09.2015, me kërkesë të PS lejoj mbajtjen e provimeve në muajin tetor. Studenti mund t’i paraqes vetëm dy provime. Provimet mbahen në dy termine. Studenti për një provim e shfrytëzon vetëm njërin termin. Profesorët janë të obliguar që provimin e njëjtë ta mbajnë në të dy terminet. Orari i provimeve sipas viteve, terminet dhe koha janë dhënë në formë tabelare. Të gjitha provimet duhet të përfundojnë deri me datën 15.10.2015 kur edhe mund të mbyllet SEMS-i.
Lexo më shumë

Konkurs plotësues për regjistrimin e studentëve në vitin e parë të studimeve postdiplomike – master në vitin akademik 2015/2016

Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini” shpallë KONKURS - PLOTËSUES për pranimin e studentëve për studimet postdiplomike-master në vitin akademik 2015/2016
Lexo më shumë
DOKUMENTE
PUNIME TË MASTERIT
Kliko këtu
[cq_vc_materialcard title=”Adresa”]Rr. Ukshin Kovaçica
40000, Mitrovicë
Republika e Kosovës
Tel: +383 28530446[/cq_vc_materialcard]
21

Staf Akademik

8

Staf Administrativ

Galeria